Tuesday, October 28, 2014

NAK JADI SEBAHAGIAN KELUARGA SHAKLEE NOHA♡

Anda Ingin Menjadi Ahli Shaklee ?

Untuk menjadi  distributor @ ahli shaklee terdapat 2 cara:


1) Anda perlu membuat pembayaran yuran ahli shaklee untuk dapat memberkit bag RM 65+ postage rm10
ATAU
2) Mendapatkan keahlian shaklee secara PERCUMA…Ya keahlian secara percuma! Buat pembelian produk Shaklee 200 point UV ke atas (RM 590-700+)  akan automatik dapat menjadi ahli PERCUMA! 


DAN LEBIH SERONOK, bila sudah membuat pembelian (UV point 200 dan ke atas) shaklee akan memberi bonus KEPADA ANDA pada 14 haribulan seterusnya. Anggaran bonus adalah sebanyak 5% atau bersamaan RM33 ke atas. Secara keseluruhan, Shaklee akan memberi bonus 5-21% berdasarkan prestasi jualan pada bulan tersebut. Selain daripada bonus tunai, Shaklee juga menawarkan bonus kereta dan bonus percutian. Amatlah seronok apabila team kami berjaya mencapai kesemua ini melalui bimbingan keluarga jutawan Shaklee. Kalau nak maklumat terperinci akan diajar apabila dah sertai kami nanti♡

KAK NOHA, PERLU KE SAYA MAINTAIN PEMBELIAN SETIAP BULAN?

  • 1) Yuran Keahlian RM65 ini hanya untuk sekali seumur hidup. Tak perlu memperbaharui dan boleh pakai sampai bila-bila.
  • 2) Tidak perlu fikir nak maintain point setiap bulan. Tiada paksaan nak kumpul point terutamanya yang nak makan sendiri. Jika anda inginkan BONUS daripada Shaklee, insyaAllah saya akan tunjukkan caranya bagaimana saya bekerja dari rumah hanya dengan SHAKLEE.

KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI DI BAWAH GROUP NOHA♡

1) Semestinya anda boleh membeli produk Shaklee pada harga AHLI dengan potongan 25% dan mendapat bonus daripada hasil pembelian kegunaan sendiri/ jualan.
2) Access percuma kepada GROUP EKSKLUSIF: Di sini kami ada group yg sentiasa memberi semangat dan tips-tips untuk berjaya..ramai yang ingin menjadi ahli ini adalah disebabkan nak beli untuk kegunaan sendiri sahaja..tapi lama kelamaan apabila dah dalam group..banyak cas-cas positif dan semangat mengalir dalam diri. Seterusnya membuat keputusan untuk buat bisness shaklee. Kami di sini dah macam adik beradik dengan saling bantu-membantu.Tiada sesiapa pun memaksa untuk mulakan bisness shaklee sebaliknya, kesemuanya di atas dorongan sendiri
3) Khidmat Nasihat/Coaching Perniagaan -Khidmat Nasihat bagaimana memulakan perniagaan secara ONLINE dan OFFLINE akan diberikan. Kebanyakan AHLI Group kami ada coaching khas bagaimana untuk berjaya. Tips-tips akan dikongsikan secara eksklusif dan anda hanya perlu DUPLICATE atau meniru apa yang dilakukan oleh orang yang berjaya sebelum ini.
4) Perniagaan Full/Part Time Work-at-Home Mom (WAHM) – Sebenarnya ramai ibu-ibu yang bekerja rasa tidak puas hati dengan persekitaran kerja sekarang walaupun gaji tinggi-tinggi, kesemuanya kalau boleh nak duduk di rumah di sisi anak-anak Peluang bersama Shaklee membuka mata untuk bekerja di rumah bersama keluarga dan dapat melihat anak-anak membesar depan mata. Masa berlalu takkan kembali,jadi impian membesarkan anak-anak di depan mata sambil menjana pendapatan di rumah adalah sukar dilepaskan. Saya sendiri adalah surirumah sepenuh masa dan Alhamdulillah, saya juga berjaya mencapai impian ini.

5) Ready stock yang sentiasa ada di tangan noha. Jadi anda yang mendaftar ahli di bawah susur galur noha tidak perlu risau sekiranya barang kehabisan stock👍. InshaaAllah noha sentiasa restock barang-barang Shaklee di rumah♡Ini adalah fb noha sekiranya kalian nak lihat bagaimana noha sambil santai2 dapat menjadi income 👉 https://www.facebook.com/noha.mickey
Nak borak dan bertanya lebih lanjut di Email noha pon boleh 👉 umeenorhayati@gmail.com

Kalau yang ada whatsapp tu bolehlah contact noha di 👉 016.9685857

See you soon in OUR SHAKLEE FAMILY♡


Love,
Noha insan biasa yang sentiasa bertindak luar biasa(",)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...